Evenimente

Evenimentele organizate la salonul Grand'Or Deluxe definesc un stil propriu, adaptat solicitărilor dumneavoastră.

Sala de evenimente Grand'Or Deluxe Oradea îşi pune amprenta asupra meniurilor concepute, remarcându-se printr-un stil propriu: un gust inconfundabil, aspect de top şi savoare fără margini. Meniul, într-o gamă variată, este conceput în funcţie de cerinţe şi de preferinţele organizatorilor.

Pentru că detaliile fac diferenţa, şampania, cozonacul miresei, bufetul de fructe sau fântâna de ciocolată sunt câteva dintre serviciile oferite în mod gratuit de către Grand'Or Deluxe.

Echipa se află la dispoziţia dumneavoastră în permanenţă, oferind informaţii şi sugestii benefice, extrase din experienţa cumulată în zeci de ani de activitate dedicaţi organizării de evenimente.

Toate acestea pentru a obţine un eveniment impecabil.

 Nunți

Nunți

Întemeierea unei familii este unul dintre cei mai importanți pași în viața unui cuplu. Suntem alături de viitorii miri, oferindu-le posibilitatea organizării nunții intr-un local spectaculos, cu o capacitate de 200 de persoane.

Vă vom organiza nunta, lăsandu-va timp liber pentru a va dedica rezolvării ședințelor foto-video, cununiei civile, religioasa sau altor elemente conexe organizarii unui eveniment memorabil.

Detalii

Botezuri

Botezuri

Nimic nu este mai frumos pe lume decât nașterea unui copil! De aceea, banchetul de botez al copilului dumneavoastră trebuie organizat într-un cadru grandios.

Meniuri deosebite și variate, gustari delicioase, ambient elegant și invitați surprinși de perfecțiunea evenimentului. Cei prezenți se vor bucura alaturi de dumneavoastră.

Detalii

Aniversări

Aniversări

O zi de naștere, onomastică sau o zi specială trebuie sărbătorită. Nimic nu poate fi lăsat la voia întamplării. Grand'OR Deluxe reprezintă alegerea adecvată: locație premium ce pune la dispoziție un set complet de servicii, organizatori experimentați ce pun pasiune în delimitarea fiecărui detaliu, echipa specializată dedicată pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului, o atmosferă rafinată, călduroasă și plină de stil.

Detalii

Evenimente Corporate

Evenimente Corporate

Când susții o conferința, lansezi un produs, organizezi o petrecere corporate sau o prezentare de modă, iți este necesară o locație deosebită, cu servicii excepționale. Avem convingerea că Grand'Or Deluxe reprezintă alegerea potrivită! Salonul Grand'Or Deluxe iți este alături și se va îngriji de toate aspectele ca evenimentul tău să fie impecabil, iar partenerii tăi de afaceri si angajații să fie impresionați.

Detalii

Grand'Or Deluxe

Adresa: Oradea, Str. Vasile Alecsandri
  • Tel. 0773 873 632; 0751 331 498; 0724 277 958
  • Formular de Contact